Η Εθνική Τράπεζα αγοράζει κτίριο δίπλα στο Γιαβάσειο – Ποιος επενδύει και ποιος χάνει;

Γ= Γιαβάσειο,  Ε= το απόκτημα της Εθνικής

Στην αγορά ακινήτου στην οδό Ερμού προέβη η Εθνική Τράπεζα μέσω της Εθνικής Πανγαίας*. Το ακίνητο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα πιο πάνω από το κληροδότημα Γιαβάσειο.

Επενδυτική κίνηση από την τράπεζα την ώρα που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να πουλήσει το δικό του ακίνητο που βρίσκεται στην ίδια περιοχή υψηλής προβολής και εμπορικότητας. Το συνολικό κόστος της αγοράς ανήλθε στα €7 εκατ..

Ποιος επενδύει και ποιος χάνει;

 

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2018

Εθνική Πανγαία: Απόκτηση εμπορικού ακινήτου στην Ερμού

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση ενός εμπορικού ακινήτου που βρίσκεται στο εμπορικό και ιστορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, πλησίον της Πλατείας Μοναστηρακίου. Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 2.525 τ.μ., έχει προσόψεις επί της Ερμού αρ. 66 και επί της Αγίας Ειρήνης αρ. 7, σε σημείο υψηλής προβολής και εμπορικότητας με άριστη προσβασιμότητα.
Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε €5,7 εκατ. Η Πανγαία θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €1,3 εκατ. (συνολικό ύψος επένδυσης €7 εκατ.)
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο το οποίο η Πανγαία θα αναδείξει σε ένα από τα ομορφότερα ακίνητα της Ερμού και του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Το μέγεθος του ακινήτου είναι τέτοιο που επιτρέπει συνδυασμό μεικτών χρήσεων και αναμένεται σημαντικό ενδιαφέρον για τη μίσθωσή του».

 

*H ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.), είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε real estate στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου αποτελείται από εμπορικά ακίνητα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter