Μεγάλη νίκη για την Κ.Α.Π. επί της Ακράτας με 69-61

Μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναγιώτη Κακαλιά, εντός έδρας επί της Ακράτας στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’Εθνικής. Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας, καλές άμυνες,και ευστοχία στην επίθεση. Με αποκορύφωμα το foul-goal τρίποντο του Γ. Ροδοστόγλου, καταφέραμε να προηγηθούμε στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με 10 πόντους (25-15).

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίσαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να βρούμε λύσεις και διαδρόμους, αλλά και βγάζοντας καλές άμυνες, με αποτέλεσμα, η κόρνα της λήξης του ημιχρόνου να μας βρει στο +15 (42-27).Ένα κακό επιθετικά τρίτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία  στους φιλοξενούμενους να μας πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής με αποτέλεσμα να κλείσουμε την τρίτη περίοδο στο +2 49-47. Οι οδηγίες του έμπειρου τεχνικού μας όμως στο σημείο αυτό ”αφύπνισαν” την ομάδα, και με καθαρό μυαλό πλέον οδηγηθήκαμε στο 69-61.

Κ.Α.Π (Κακαλιάς, Μακρής): Ivcovic, Ανδρικόπουλος 6, Κορρές 9(1), Ετζιάκα 6, Καρακατσάνης, Ζαχαράκης 3(1), Πρίτσος 9, Περδικάρης 13, Θεοδωράκης, Ροδοστόγλου 20(2), Αρσενικός, Τζίμης 3(1)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter