Από κοινού Μυλωνάκης-Λογοθέτης-Τσιαμπάς-Χατζηανδρέου στήριξαν τις απόψεις και θέσεις του Δήμου για τον Ο.Ε.Υ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΔΣ 7/2018

Είναι απορίας άξιον πως ένα απλό διοικητικό πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί το Δήμο για πολλά χρόνια το οποίο θα μπορούσε να έχει λυθεί με μια απλή απόφαση – παρέμβαση ενός από τους Δημάρχους που διοίκησαν το Δήμο τα τελευταία χρόνια, κλήθηκε να δώσει τη λύση το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή συνεδρίαση.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο μεν κος Σταθόπουλος ευρισκόμενος σε αδιέξοδο και διοικητική αδυναμία, μετέτρεψε ένα απλούστατο διοικητικό πρόβλημα, σε θεσμικό για να το παραπέμψει για λύση στο ΔΣ, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους, η δε αντιπολίτευση σύσσωμη στην αρχή άσκησε αυστηρή κριτική στη μεθόδευση του κυρίου Σταθόπουλου, στη συνέχεια αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να έχουν λύσει το πρόβλημα εδώ και χρόνια, παρέμειναν στην άρνηση, οι δε 5 από τους 7 ανεξάρτητους προτάσσοντας προφανώς το συμφέρον του Δήμου και έχοντας υπόψη ότι οι εργαζόμενοι που επηρεάζονται άμεσα δεν ήταν αντίθετοι, ψήφισαν την πρόταση της διοίκησης για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα.

Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι για να ορθοποδήσει ο Δήμος μας πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα και την πρακτική μας τις λέξεις ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, να αφήσουμε πίσω στερεότυπα και ταμπού, να υιοθετήσουμε τη χρηστή διοίκηση με στόχο τη πρόοδο και την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου μας. Όσοι θεωρούν ότι με τα ψέματα, τη διαστρέβλωση και τη λάσπη θα αποκομίσουν οφέλη κάνουν μεγάλο λάθος , η πόλη δεν τους φταίει.

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς
Ιωάννης Μυλωνάκης
Ιωάννης Λογοθέτης
Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter