Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής στο final four του κυπέλλου Ελλάδας στην κατηγορία των Εφήβων

Τo Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γήπεδο του Νέου Ικονίου στο Πέραμα στις 18:30

Οι επιτυχίες του συλλόγου μας συνεχίζονται και τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Μετά την περυσινή επιτυχία με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Παίδων, η ομάδα των Εφήβων μας προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στην κατηγορία.
Το Σάββατο 31/3/2018 στις 18:30 στον πρώτο ημιτελικό θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα των σχολών ΔΟΥΚΑ . Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 2ου ημιτελικού μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Σαλαμίνας και του Παναθηναϊκού.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν όλη τη φετινή αγωνιστική χρονιά εκτός του δήμου στον οποίο γεννήθηκαν και ζούνε, εξαιτίας των μη λειτουργικών ωρών που δόθηκαν από τη δημοτική αρχή.
Η εξόφθαλμα άδικη έως εμμονική θα έλεγε κανείς, αντιμετώπιση του συλλόγου μας σε σχέση με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία δημιουργεί αρνητικό περιβάλλον στην ενασχόληση των αθλητών μας με το άθλημα που αγαπούν. Τρανή απόδειξη της αδικίας και η πρόσφατη ακυρωτική απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης για επιχορήγηση του Δήμου σε όλα τα αθλητικά σωματεία εκτός του Πήγασου. Απόφαση που ανέδειξε περίτρανα, την μη τήρηση διαδικασιών προς την κατεύθυνση της ισονομίας και ισοπολιτείας, που θα έπρεπε σαφώς να ήταν το ζητούμενο από τη δημοτική αρχή.
Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας θέλουν να έρθουν στο κλειστό γήπεδο του Νέου Ικονίου στο Πέραμα και να ενισχύσουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της.


•Σημειώνουμε δε ότι ο αθλητής μας Σουλής Δημήτριος του Σταύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αναλυτικότερα στην κατηγορία των Παίδων για το 2016/17 και στην κατηγορία των Εφήβων για το 2017/2018 !!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από τους :
Βοτσίδη Σπύρο τερματοφύλακας
Πουλόπουλος Θωμάς τερματοφύλακας
Κασσιμάτης Νικόλας
Μάστακας Βασίλης
Οικονόμου Χρήστος
Σουλής Δημήτρης
Καπρής Βασίλης
Λαψάτης Γιάννης
Μπούντος Απόλλωνας
Κοντόπουλος θεοδωρής
Μερκούρης Φίλιππος

Κ.δήμαρχε ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΑΓΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΕΣ