Δημοτική Αρχή διχαστική, ακραία και εκτός κοινωνίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 3/10, η Δημοτική αρχή Ζορμπά, στην συζήτηση των θεμάτων του 3ου Δημ. σχολείου και της επιχορήγησης των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων της Αγ. Παρασκευής, έδειξε εριστικότητα, απόλυτη αδυναμία διαλόγου με τις οργανωμένες συλλογικότητες της πόλης και εν τέλει αδυναμία εξεύρεσης λύσεων για θέματα που οφείλει να αντιμετωπίσει.

Έτσι, παρακολουθήσαμε επιθετικές εκφράσεις και ομιλίες κατά των εκπροσώπων του Σχολείου και ιδιαίτερα κατά της Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων (από τον ίδιο το Δήμαρχο) όπως και απαξίωση της δράσης των αθλητικών συλλόγων με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ωσάν να μην υπηρετούν με ανιδιοτέλεια τον οργανωμένο Αθλητισμό της πόλης και ιδιαίτερα την νεολαία.

Η κατά περίσταση χρησιμοποίηση της οικονομικής ένδειας του Δήμου στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Δημοτικής αρχής (που πρόσφατα υπερηφανεύτηκε για το Ταμείο του Δήμου) όπως και η πλήρης απουσία διαλόγου με τους εκπροσώπους της κοινωνίας την οδηγεί εκτός κοινωνίας με τους πάντες διαμαρτυρόμενους.

Τους καλούμε εν μέσω κρίσης και Μνημονίου, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας τους συλλόγους, την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τη Νεολαία και όλες τις δραστηριότητες των συλλογικοτήτων που δρουν προς όφελος του συνόλου και της κοινωνίας.

 

         Η

                                                                   Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

                                                            ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄

08/10/12