Δωρεάν προγράμματα άθλησης στους αύλειους χώρους των σχολείων για τους μαθητές των σχολείων

Στη σύσκεψη της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων της 19ης Σεπτεμβρίου 2012 αναδείχθηκε πολύ έντονα η ανάγκη που υπάρχει για την αναβίωση της λειτουργίας του προγράμματος δωρεάν άθλησης στους αύλειους χώρους των σχολείων για τους μαθητές των σχολείων. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα γινόταν σε συνεργασία ΠΑΟΔΑΠ-Συλλόγων Γονέων και αφορούσε τα ομαδικά αθλήματα (Ποδόσφαιρο-Μπάσκετ-Βόλεϋ) και σε κάποιες περιπτώσεις και τους παραδοσιακούς χορούς.
Στην ανακοίνωσή μας της 24ης Σεπτεμβρίου 2012 αναδείξαμε αυτή την ανάγκη και απευθύναμε εκ νέου, και εγγράφως, το αίτημά μας προς τον ΠΑΟΔΑΠ.
Χαιρετίζουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά την ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ όπως αναγράφεται στο έντυπό του «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2012-2013» όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«-Προγράμματα σε συνεργασία με συλλόγους γονέων. Ο ΠΑΟΔΑΠ με όλους τους Συλλόγους Γονέων των δημοτικών και γυμνασίων της Αγίας Παρασκευής, υλοποιεί στους αύλειους χώρους των σχολείων δωρεάν προγράμματα στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϋ. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ και στους Συλλόγους Γονέων των σχολείων»
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υλοποιηθεί το εξαιρετικής σημασίας για εμάς και τα παιδιά μας πρόγραμμα του ΠΑΟΔΑΠ.
Αγία Παρασκευή 11/10/2012

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                                Η Γεν.Γραμματέας
Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα                                      Δέσποινα Μαντζανά-Πέπονα

Ο Ειδ.Γραμματέας & Υπεύθυνος Αθλητικών Προγραμμάτων
Σπύρος Καμινάρης