Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Παρελθόν τα εκπαιδευτήρια Μπαρμπίκα για την Αγία Παρασκευή

Παρελθόν τα εκπαιδευτήρια Μπαρμπίκα για την Αγία Παρασκευή

Το λύκειο Μπαρμπίκα ενα ιστορικό ιδιωτικό σχολείο  της Αγίας Παρασκευής κατεδαφίστηκε.

Ξεπερνώντας το συναισθηματικό μέρος του γεγονότος, εξοργισμένοι απο το οτι πάει να χαθεί ενας ακόμη χωρος στην Αγία Παρασκευή για να γίνουν συγκροτήματα πολυκατοικιών, θα θέλαμε να απευθυνουνε τα κάτωθι ερωτήματα στον Δήμαρχο κ.Σ.Κώτση στον προιστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ.Τσαρπαλή και σε ολους τους αρμόδιους.

Πότε δόθηκε το υψόμετρο στους κατασκευαστές και ποιος εδωσε την εγκριση.

Ειναι δυνατόν να μήν ρωτήθηκε ο κ.Δήμαρχος απο την τεχική υπηρεσία για να δοθεί το υψομετρο σε μεγάλα οικόπεδα που εχουν και σχολείο. Δηλαδή εαν αύριο ευφανιστούν να πάρουν υψόμετρο για το κτήμα Ιόλα θα τους δοθεί.

Πότε η Δημοτική αρχή ενόχλησε τον Ο.Σ.Κ για το συγκεκριμένο σχολείο; Πως παρακολουθούσε το θέμα;

Μήπως χάθηκε η ντροπή;

Θα απαντήσουμε δυναμικά σε αυτό το τελευταίο κρούσμα συναλλαγής ,απόκρυψης στοιχείων από τον Ο.Σ.Κ πρός την Πολεοδομία, αδιααφάνειας και έκδηλης ανεπάρκειας την τεχνικής υπηρεσείας. Θα βρούμε τους υπεύθυνους και θα τους καταγγείλουμε. Δέν θα επιτρέψουμε ο χώρος που ήταν το λύκειο Μπαρμπίκα να γινει κτιριακό συγκρότημα πολυκατοικιών . Η περιοχή του Τσακού έχει ανάγκη απο στέγαση του ΤΕΛ, απο ελεύθερους χώρους, απο πάρκα, απο ανάσα. Ο χώρος του λυκείου Μπαρμπίκα πρέπει να μείνει στον Δήμο.