48ωρη απεργία & αρχή κινητοποιήσεων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής (ποιοί φεύγουν)

Κατόπιν των εξελίξεων που υπήρξαν με τη διαθεσιμότητα 12 υπαλλήλων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Σύλλογος Εργαζομένων με έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε πριν λίγο αποφάσισε τα εξής:

Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 13/12/12 και την Παρασκευή 14/12/12, αποχή το Σαββατοκύριακο 15-16/12/12, Δευτέρα και Τρίτη 48ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και Τετάρτη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Περιφρούρηση του Δημαρχείου από αύριο στις 6:30πμ ώστε να μην εργαστεί κανένας υπάλληλος, ενημέρωση ταυτόχρονα των Νομικών Προσώπων και σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς (γνωρίζουμε ότι σήμερα θα γίνουν συγκεντρώσεις σε όλους τους παιδικούς σταθμούς για το φλέγον αυτό θέμα) και από αύριο καθολική συμμετοχή στις κινητιποιήσεις.

Τα ονόματα των 12 υπαλλήλων τα έχουμε στη διάθεσή μας αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε. Οι εργαζόμενοι που τίθενται σε διαθεσιμότητα είναι 7 από τους παιδικούς σταθμούς, 2 από την Ολυμπιακή και 3 από τα ΑΜΕΑ.

Ήδη είμαστε το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ site που είχαμε ενημερώσει με δημοσίευμα μας για την επικείμενη διαθεσιμότητα των 12 εργαζομένων και τότε είχαμε χλευαστεί και μας μιλούσαν για κωδικούς, για  αριθμούς και παραπληροφόρηση.

Τελικά ποιοί παραπληροφορούν τους πολίτες;

Δυστυχώς (για τους εργαζόμενους) βγήκαμε αληθινοί!!!

 ————————————————————————————

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΔΑΠ:

ΘΕΜΑ : «Απεργιακές Κινητοποιήσεις» 

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2012, και μετά από την σύγκλιση έκτακτης Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΑΠ, αποφασίσαμε, την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, από  της 13 Δεκεμβρίου 2012 έως και 19 Δεκεμβρίου 2012, και συγκεκριμένα.

  • 48ωρη Πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.
  • Αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.
  • 48ωρη Πανελλαδική απεργία ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012
  • 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012.

                                 

                                  Ο Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΡΑΣ                                    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΕΡΕΛΟΥ