Το απόθεμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς απο την “ΝΙΚΗ” περισεύει

 

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της «ΝΙΚΗΣ» για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων το Σάββατο 5/1/13, δημιουργούμε ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν άμεση ανάγκη.

 

Έχουμε συγκεντρώσει σε ικανές ποσότητες:
 Μακαρόνια και πολλά είδη άλλων ζυμαρικών
 Ρύζια, φασόλια, φακές και άλλα όσπρια
 Ζάχαρη, καφέ, αλεύρι
 Τοματοχυμούς και διάφορες κονσέρβες
 Γάλατα κυρίως εβαπορέ (και παιδικά)
 Παιδικές κρέμες (σε σκόνη)
 Ελαιόλαδα, ελιές
 Μπισκότα, φρυγανιές και διάφορα γλυκά και σοκολατοειδή
 Φάρμακα διαφόρων κατηγοριών

Σας καλούμε να ενημερώνετε κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που έχουν ανάγκη και να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6979-200386, ώστε να τους δοθούν τρόφιμα. Παράλληλα θα προσφέρουμε στην Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής (στην οδό Ηπείρου) φάρμακα και υλικό κατακλίσεων.
Επιθυμούμε επίσης να εμπλουτίσουμε το ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και με άλλα τρόφιμα αλλά και με είδη που δεν έχουμε όπως βούτυρο-μαρμελάδες, είδη υγιεινής (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σαπούνια, σαμπουάν), είδη καθαρισμού (απορρυπαντικά πιάτων-ρούχων και γενικής χρήσης) και ότι άλλο χρησιμοποιεί ένα νοικοκυριό.
Σε αυτόν το δύσκολο, για πολλούς, χειμώνα, θα πρέπει ακόμη να συζητήσουμε και να δούμε πως θα βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που κρυώνουν γιατί δεν έχουν θέρμανση.

Πρώτο βήμα είναι να ρωτάμε αν και πως θερμαίνονται και τι έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε για τις προσφορές σας και τη βοήθειά σας στη δημιουργία ενός δικτύου στήριξης συνανθρώπων μας παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες Δομές που ήδη λειτουργούν από τον Δήμο ή άλλους φορείς.

                                        Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
                                                «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»
                                                      ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ