Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής.
Όμως, η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται μόνο στην μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά στην αμοιβαία αγάπη και αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μεταξύ μας.
Ανταλλάξαμε μεταξύ μας καλοσύνη, αγάπη, θετική ενέργεια, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και ξεχάσαμε για 5 ολόκληρες ώρες όλα μας τα προβλήματα που μας βασανίζουν καθημερινά, εξ’ αιτίας όλων των σατανικών μέτρων που κάποιοι……ετοίμασαν, εξακολουθούν να ετοιμάζουν και εφαρμόζουν με τελικό σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων…….
Τελικά η δύναμη που πήραμε από όλη αυτή τη θετική ενέργεια στην εκδήλωση της κοπής της πίτας, μας έκανε να σκεφτούμε ότι κανείς δεν μπορεί και δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα, που θα έχει σαν σκοπό την συντριβή της Ελλάδας μας και όλων των Ελλήνων.

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922……

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αιδεσιμολογιότατοι, πατέρες Σταύρος Γούλας, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία και Σταύρος Τρικαλλιώτης προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθήνας κύριος Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και η Αντιδήμαρχος κυρία Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Κώστας Κρητικίδης και Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο πρώην Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β.Α. Αττικής Υποστράτηγος Κων/νος Ζαρμακούπης με την σύζυγό του, ο Chancellor John S. Bailey με την σύζυγό του κυρία Ειρήνη Bailey και εκλεκτούς φίλους τους, η Δημοσιογράφος κ. Ανθούλα Ανακεφάλου, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Ε.Ε.Δ.Σ
Κοντά μας ήταν και ο κ. Δημήτρης Παντέλας, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Μικρασιατών Θήβας και υπεύθυνος του Δικτύου Ενημέρωσης Μικρασιατικών Συλλόγων mikrasiatis.gr, ο Αντιπρόεδρος του σωματείου «ΣΙΝΑΣΣΟΣ» κ. Κυριάκος Βλασιάδης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ» κ. Νίκος Καραμπουρνιώτης
Από φορείς του Δήμου μας παρευρέθησαν η κ. Άννα Γαϊτάνου, Πρόεδρος των ΚΑΠΗ, η Πρόεδρος της Βυζαντινής χορωδίας κυρία Κούλα Μπάτζιου με την χορωδία που ομόρφυναν την εκδήλωση με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς καθώς και με Μικρασιάτικα τραγούδια. και οι υπεύθυνες του Λυκείου των Ελληνίδων κυρίες Εύη Γκιάτα και Κία Χειλά.
Συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας που δημιουργήθηκε εφέτος, παρουσιάζοντας τρεις χορούς και πολλοί από τους παρευρισκομένους, βλέποντας τις επιδόσεις μας, εξεδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν στο χορευτικό μας.
Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν ο περίφημος τραγουδιστής Γιάννης Καραμάνος με το ατελείωτο ρεπερτόριο του, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους που ακούραστα χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ.
Την επομένη της εκδήλωσης, αντιπροσωπεία του συλλόγου μοίρασε σε αστέγους της Αθήνας διάφορα εδέσματα.
Ευχόμαστε να μας αξιώσει ο Θεός και του χρόνου να είμαστε καλά, να βρεθούμε και πάλι για την κοπή της πίτας του συλλόγου μας και να μην υπάρχουν άστεγοι που να χρειάζονται την βοήθεια κανενός……