Πονηριές και μικρότητες του Β.Γιαννακόπoυλου

 

Το σχόλιο-απάντηση του Β. Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της «ΝΙΚΗΣ», που αφορούσε δήλωση του ιδίου περί δημιουργίας νέας Δημοτικής Παράταξης, αποτελεί δείγμα αλαζονείας, ψεύδους και απουσίας πολιτικού πολιτισμού.
Αλαζονείας, γιατί είναι συνέχεια μίας πολιτικής στάσης που, παρότι ηττήθηκε, συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο, και ψεύδους, γιατί επιτίθεται προσωπικά στον Γ. Σταθόπουλο με τα γνωστά κατασκευασμένα και σαθρά επιχειρήματα που όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αληθή.
Σχολιάσαμε συγκεκριμένα σημεία της δήλωσής του, όπως: «Να αγωνιστούμε όλοι μαζί πέρα και μακριά από κόμματα», «οι εξελίξεις απαξίωσαν τελείως τα κόμματα», «χωρίς κομματικά χρίσματα» και «το νέο κόμμα που θα είναι η πόλη μας», σε αντιδιαστολή με το προηγούμενο διάστημα, όπου «το κόμμα ήταν το διαβατήριο για να διεκδικήσουμε χρήματα».*
Επιμένουμε, ότι η δήλωσή του αποτελεί υπόδειγμα πολιτικού καιροσκοπισμού, καταγγελία της στάσης και συμπεριφοράς που ο ίδιος είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως και το ότι αποτελεί εξαιρετικά απαξιωτική κριτική για όλα τα κόμματα και συλλήβδην.
Τον καλούμε σε πιο σοβαρή και υπεύθυνη στάση, χωρίς μικρότητες, κακοήθειες και πονηριές.

* Σε εισαγωγικά, προτάσεις από τη δήλωσή του.

21/01/13

                                                                          Το Γραφείο Τύπου
                                                         της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
                                                               «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»