Πρόσκληση σε συζήτηση για τα αδέσποτα σκυλιά του πάρκου Γραβιάς από τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Πρόσκληση για συνάντηση με θέμα τα αδέσποτα σκυλιά του πάρκου Γραβιάς, απευθυνε μέσω ιστοσελίδας  κοινωνικής δικτύωσης ο Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης κ. Στρατής Γραμματίδης.

Η πρόσκληση είναι για σήμερα το απόγευμα (17/2/13) στο κυλικείο του πάρκου και η ώρα συνάντησης 7:00μμ.

Όπως αναγράφει και ο ίδιος:

“Καλημέρα, το απόγευμα στις 7 αν κανείς ευκαιρεί και θέλει να εκφράσει άποψη για τα αδέσποτα σκυλιά του πάρκου Γραβιάς, ας έλθει επί τόπου, στο κυλικείο, να την συζητήσουμε με τους καθ’ ύλην αρμόδιους, μπας και βρεθεί καμμιά αμοιβαία αποδεκτή και βιώσιμη λύση. Μας ενδιαφέρει όλους. Η άνοιξη έρχεται, το πάρκο θα το χρειαστούμε όλοι, ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι γιά την δροσιά του κυρίως τα βραδάκια με τους καύσωνες. Ας προσπαθήσουμε να προλαμβάνουμε τα γεγονότα, όχι να τρέχουμε να τα μπαλώσουμε αφού εκδηλωθούν, εκ των υστέρων”.

Μια πολύ καλή σκέψη από τον κ. Γραμματίδη και πιστεύουμε  να τύχει αποδοχής από πολλούς Αγιοπαρασκευιώτες.

 Να σας ενημερώσουμε ότι από χθες ξεκίνησε η προσπάθεια του κ. Γραμματίδη με την παρακάτω ανάρτηση στην ίδια ιστοσελίδα:

“Λόγω των πολλών καταγγελιών που αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά του πάρκου Γραβιάς ξεκινήσαμε έναν κύκλο επαφών με όλους τους εμπλεκομένους γιά να βρεθεί κάποια βιώσιμη λύση στο πρόβλημα.Παρακαλώ τους συνδημότες που έχουν άποψη πάνω στο θέμα να την εκφράσουν στην ιστοσελίδα ή να την καταθέσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση symparastatis@agiaparaskevi.gr ή ακόμη και να τηλεφωνήσουν στο 2132004536 και να συζητήσουν προφορικά με τον Συμπαραστάτη της Αγίας Παρασκευής.”