Συνάντηση Δημάρχου κ. Β. Ζορμπά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο

Με βαθύτατο σεβασμό και στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης, το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου 2013,ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να συναντήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμο.

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και ανθρώπινο κλίμα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για τις δυσκολίες και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλο και περισσότεροι συνδημότες μας. Είχε την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά σε όλες τις δράσεις Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Μαγειρείο και το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο ειδών Ένδυσης και στις κινητοποιήσεις του Δήμου με στόχο την ενθάρρυνση της εθελοντικής προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής κινούνται με συνέπεια και αφοσίωση στην τροχιά της Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχοντας ως «φάρο» και «οδηγό» το σπουδαίο Ανθρωπιστικό Έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ,το οποίο έχει ως στόχο τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο Κοινωνικό έργο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνισμό, δίδοντας την ευλογία του και ευχόμενος στο Δήμαρχο καλή δύναμη και ευόδωση στο δύσκολο έργο του.