Στο δημοτικό συμβούλιο (15/5/2013) οι ερωτήσεις της “ΝΙΚΗΣ”

Στην συνεδρίαση της 15/5/13 του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ έκαναν ερωτήσεις για :
1. Τα θέματα της περιοχής Δασκαλικά Τσακού (έναντι του Μετρό, στο Νομισματοκοπείο).
2. Τις απόψεις του Δημάρχου για το μέλλον του υπό κατασκευή Κολυμβητηρίου στη Νέα Ζωή.
3. Το ζήτημα της διεκδίκησης από το Δήμο Χολαργού – Παπάγου της περιοχής στο Λόφο Τσακού.
4. Τα όργανα Γυμναστικής στο χώρο του Γηπέδου στο Πάρκο ΄΄Σταύρος Κώτσης΄΄ (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη) που είναι σε κακή κατάσταση.
5. Την έκφραση ευχαριστιών στο ζεύγος Γιώργος Χασάπογλου-Πιν. Πιτσούλη που μας πρόσφεραν μια σπουδαία θεατρική βραδιά με τους ηθοποιούς του ΚΑΠΗ στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.
6. Την Κυκλοφοριακή Μελέτη του Δήμου Αγ. Παρασκευής που έχει παραδοθεί από τους μελετητές και δεν εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση.
7. Το σφράγισμα των γηπέδων στην Αγία Παρασκευή (κλειστά Νότου και Κοντόπευκου – Γήπεδο ποδοσφαίρου οδού Νότου) μετά από απόφαση του Γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης, παρ’ ότι η Δημοτική αρχή είχε ειδοποιηθεί για τις ελλείψεις τους από τον Οκτώβριο 2012.

Η Δημοτική αρχή αγνόησε παντελώς τις ερωτήσεις (2), (4) και (6).
Για το ζήτημα του σφραγίσματος των γηπέδων θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωσή μας τις επόμενες μέρες (υπάρχει ήδη ανακοίνωση της παράταξης στις αρχές Μαΐου).
Τέλος, συμφωνήσαμε με το αίτημα των εμποροβιοτεχνών (ΕΝΕΒΑΠ) για διπλή κατεύθυνση της οδού Αγ. Ιωάννου από την οδό Σχολείου μέχρι την Κεντρική Πλατεία όσο διάστημα οι εργασίες διαρκούν στο ΄΄πάνω΄΄ τμήμα της οδού, αίτημα που απέρριψε η Δημοτική αρχή.

Για την
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄
20/05/13 Γιάννης Σταθόπουλος