Απαξιωτικός και λαικιστής ο Δήμαρχος

 

Το γνωστό απαξιωτικό και ισοπεδωτικό λεξιλόγιο και ύφος εμφάνισε για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Ζορμπάς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 27 Μαΐου.
Αφού αρχικά επιτέθηκε, χωρίς λόγο, με απαράδεκτους, αστήρικτους και προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στη συνέχεια προσέβαλε τον Πρόεδρο της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών (ΕΝΕΒΑΠ) Γερ. Χάρχαρο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα έργα στην οδό Αγίου Ιωάννου, ως υποκινούμενο από άλλους.
Τέλος, κατήγγειλε όλους συλλήβδην του Δημάρχους της χώρας με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, σε μία χρονική στιγμή που η Αυτοδιοίκηση υποχρηματοδοτείται και βάλλεται από πολλές πλευρές, παρά το κοινωνικό και άλλο έργο της.
Είναι ο ίδιος Δήμαρχος που, τελευταία, κάθε εκδήλωση του Δήμου συνοδεύεται από φωτογραφίες του ενώ παράλληλα αρνείται την δημοσίευση των ανακοινώσεων της Αντιπολίτευσης στην ιστοσελίδα του Δήμου, αντίθετα με πολλούς Δημάρχους.
Η «ΝΙΚΗ» διαμαρτύρεται και καταγγέλλει αυτή την αυταρχική και ακραία συμπεριφορά. Η Αυτοδιοίκηση και όσοι την υπηρετούμε, απαιτούν σύνεση και σοβαρότητα με διάλογο και συνθέσεις.