ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οικονομική στήριξη στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς σκέφτεται να προσφέρει ο Δήμαρχος

zorbas-kefallonia

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που έφτασαν σε μας προ ολίγου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς ετοιμάζει κίνηση αλληλεγγύης.

Αναλυτικότερα όπως μάθαμε θα ζητήσει έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Περιφέρεια για να προσφέρει ο Δήμος οικονομική βοήθεια στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλλονιάς.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το ελληνικό νησί τις τελευταίες ημέρες πλήττεται από τη μανία του εγκέλαδου. Δύο δυνατοί σεισμοί και αρκετοί μετασεισμοί ανάγκασαν πολλούς κατοίκους να ξεσπιτωθούν και μάλιστα με άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το ποσό  της ενίσχυσης είναι 100.000€ για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του νησιού και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει. Λόγω των αυστηρών ελέγχων που γίνονται στην αυτοδιοίκηση για να πραγματοποιηθεί η προσφορά χρειάζεται έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ο κ. Ζορμπάς θα τη ζητήσει εγγράφως αύριο.

Ο κ. Ζορμπάς  αντιλαμβάνεται την ανάγκη στήριξης των πληγέντων συνανθρώπων μας και ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής δεν μπορεί να μένει αμέτοχος.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook