«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»: Παρεκτρέπεται ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος

apipolimas

Για άλλη μια φορά ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος αποδεικνύει ότι είναι διαφορετικό αυτό που θέλει να φαίνεται ότι είναι, από αυτό που πραγματικά είναι. Πρέπει πραγματικά να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να καλύπτει την πραγματικότητα.

Ενώ με τις διάφορες κατά καιρούς ανακοινώσεις του προσπαθεί να προωθήσει, για τον εαυτό του, την εικόνα του «μετριοπαθούς, πολιτισμένου, μειλίχιου και ευγενούς», δεν είναι παρά ένας κοινός υβριστής. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάποιος που δημοσίως, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου 2014, αποκάλεσε αντιδήμαρχο με φράση που χρησιμοποιείται σε καταγώγια; Φράση που εξαναγκάστηκε στη συνέχεια να ανακαλέσει, χωρίς όμως να ζητήσει και συγγνώμη. Την συμπεριφορά αυτή, έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Δυστυχώς γι΄ αυτόν βέβαια, οι δημότες έχουν κρίση και αισθητήριο και μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν είναι αυτό που θέλει να φαίνεται. Τον παραδίδουμε, για άλλη μια φορά, στην κρίση τους. 

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook