Παρουσίαση ψηφιακής πλατφόρμας για τις επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής

paroysiasi21ota 002

Στο πλαίσιο της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου μας-μέλους με το   Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων(ΣΒΑΠ) και με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων , πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 16.00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίαση  του έργου «daily deals» και της ψηφιακής πλατφόρμας www.ekptoseis-prosfores.gr του ΣΒΑΠ.

Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα, αποτελεί ένα εύχρηστο, απλό για το χρήστη και διαδραστικό εργαλείο επικοινωνίας επιχειρήσεων-καταναλωτών.

Ήδη λειτουργεί με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων όμορων και μη Δήμων και δίνει τη δυνατότητα  ΔΩΡΕΑΝ προβολής των επιχειρήσεων, με τον τρόπο που οι ίδιες επιλέγουν και παράλληλα ενημέρωσης των καταναλωτών για τις ευκαιρίες  που προσφέρει η τοπική αγορά.

Δεδομένου ότι η παρουσία και ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων καταστηματαρχών κρίθηκε ουσιώδης ώστε από κοινού να επιτευχθεί  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Δήμος μας ενημέρωσε εγκαίρως , ζήτησε τη συμμετοχή κατά τη διάρκεια της προπαρασκευαστικής συνάντησης και έστειλε την τελική πρόσκληση της παρουσίασης, τόσο στην ΕΝΕΒΑΠ όσο και στο Σύλλογο Ζυθεστιατόρων Αγίας Παρασκευής προκειμένου να γνωστοποιηθεί στα μέλη τους.

Παράλληλα, διένειμε «πόρτα-πόρτα» περισσότερες από 200 προσκλήσεις σε ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου-πρώην Δήμαρχου Πεύκης κ. Παύλου Καμάρα και κρίθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ένθερμα, έθεσαν ερωτήματα

 και έλαβαν από τα μέλη του Συνδέσμου πρακτικές πληροφορίες και αναλυτική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής τους στην πλατφόρμα.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε τον κ. Καμάρα για την παρουσία του και για την διαχρονικά άριστη συνεργασία του Δήμου μας με τον ΣΒΑΠ.

Επεσήμανε ότι ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά σε αυτό πρόγραμμα του ΣΒΑΠ προκειμένου να παρασχεθεί και στους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής η δυνατότητα να συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα, τονίζοντας : «Εμείς ως Δήμος φροντίζουμε ώστε να έχετε την απαραίτητη πληροφόρηση. Εσείς θα κρίνετε και θα αποφασίσετε εάν είναι προς όφελός σας ή όχι το να συμμετέχετε».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ,εάν υπάρξει συμμετοχή και ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις, ο Δήμος –από κοινού με τον ΣΒΑΠ-θα φροντίσει για την ευρεία ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την ύπαρξη και αξιοποίηση της πλατφόρμας.

paroysiasi21ota 003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΒΑΠ

«ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ Β. Α ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Στη τελική ευθεία ολοκλήρωσης περνάει το καινοτόμο έργο ψηφιακής ενημέρωσης των προσφορών και των εκπτώσεων των επιχειρήσεων και των καταστημάτων  του ιστοχώρου – sitehttp://ekptoseisprosfores.gr/ που αποτελεί αυτοχρηματοδοτούμενο έργο και πρωτοβουλία του Διαδημοτικού Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τους Δήμους μέλη* του.                                                             

Στόχος του έργου είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών με την ΔΩΡΕΑΝ προβολή τους και παράλληλα στην ενημέρωση των καταναλωτών για τις ευκαιρίες που προσφέρει η τοπική αγορά δίνοντάς τους το ερέθισμα να στηρίξουν την γειτονία τους.

Η εν λόγω ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες στη γεωγραφική ζώνη του βορείου ανατολικού τομέα αττικής* αναρτώντας τις εκπτώσεις και τις προσφορές όλων των επιχειρήσεων και των καταστημάτων της περιοχής. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της διαδραστικής επικοινωνίας που παρέχει το www.ekptοseisprosfores.gr σε κάθε εν δυνάμει καταναλωτή αλλά και στις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, δίνη την δυνατότητα εξοικονόμησης σε χρήμα και χρόνο.

Η αμεσότητα της πληροφόρησης των προσφορών και των εκπτώσεων από το σπίτι, το γραφείο ή και από το δρόμο μέσα από το κινητό ή το tablet  θα μεταφέρει καθημερινά με απεικόνιση ημέρας όλες τις βιτρίνες των προσφορών και εκπτώσεων στις οθόνες των καταναλωτών.

Ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων (ΣΒΑΠ) καλεί όλον τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο να αγκαλιάσει το εργαλείο που του προσφέρεται και όλους τους καταναλωτές να απολαύσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ιστοχώρου – site http://ekptoseisprosfores.gr/.

*(Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση-Πεύκη, Φιλοθέη – Ψυχικό, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Ν. Ιωνία)

 paroysiasi21ota 001

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook