Αγία Παρασκευή, η πόλη μας: “Λυπηρά εκφυλιστικά φαινόμενα”

η πόλη μας

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και η Δημοτική Αρχή, πιστοί στις δεσμεύσεις τους, ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν στην κυκλοφορία την αναπλασμένη οδό Αγίου Ιωάννου. Η κεντρική εμπορική οδός της πόλης μας, από την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, παραδίδεται για χρήση στους κατοίκους ως οδός διπλής κυκλοφορίας, όπως προβλέπεται από την μελέτη. Αισθανόμαστε βαθιά ικανοποίηση γιατί μετά από 30 χρόνια υποσχέσεων των προηγουμένων Διοικήσεων του Δήμου, με επιμονή και προσπάθεια σχεδιάσαμε και εκτελέσαμε ένα σύγχρονο έργο, κόσμημα για την πόλη μας. Και μάλιστα χωρίς να χρεώσουμε τους δημότες ούτε ένα ευρώ, αφού το εντάξαμε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Σαφώς βέβαια αποδεχόμαστε ότι κατά την εκτέλεση του έργου παρουσιάσθηκαν ενοχλήσεις αλλά αυτό είναι αυτονόητο και επί πλέον το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλους.
Είναι λυπηρό και άξιο προβληματισμού ότι μετά την σχετική ανακοίνωση, στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Νίκη για τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής», όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε, «ετοιμάζουν πάρτι και άνοιξαν σαμπάνιες». Αν αυτό συνέβη, αποδεικνύει ότι η ηγεσία της παράταξης αυτής δεν ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης μας αλλά απλά και μόνο για την ικανοποίηση ιδιοτελών, προσωπικών ή άλλων, επιδιώξεων. Αρνούμαστε βεβαίως να πιστέψουμε τις φήμες ότι επιθυμούν να δημιουργηθεί πρόβλημα, πόσω μάλλον ότι θα το δημιουργήσουν οι ίδιοι.
Η Δημοτική Αρχή πράττει το καθήκον της, χωρίς να υπολογίζει το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος από τις μικρές δυσλειτουργίες που πιθανόν να παρουσιαστούν τις πρώτες ημέρες, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων. Έχει λάβει δε κάθε πρόβλεψη, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία, για την άμεση εφαρμογή του Νόμου.
Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook