Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Γιορτάζει η πολιούχος και το γλέντι στήθηκε στην πλατεία “Μελίνα Μερκούρη”

Γιορτάζει η πολιούχος και το γλέντι στήθηκε στην πλατεία “Μελίνα Μερκούρη”

Πέραν του Πανηγυρικού Εσπερινού και της Λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της 25ης Ιουλίου 2014, ακολούθησε εκδήλωση-συναυλία για τη γιορτή τη πολιούχου της πόλης μας, με τον καταξιωμένο Γιώργο Υδραίο στην πλατεία “Μελίνα Μερκούρη” του Κοντοπεύκου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Η πλατεία γέμισε με συνδημότες μας που γιόρτασαν με τραγούδια, χορό και κεράσματα.

Τα τραπέζια γέμισαν με Αγιοπαρασκευιώτες κάθε ηλικίας και τα όργανα άρχισαν. Τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο και οι χοροί έδιναν και έπαιρναν.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, λιτός, μη θέλοντας να αποσπάσει από το γλέντι,  ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, να διασκεδάσουν και να έχουν ένα καλό καλοκαίρι.

Σε λίγο έφτασε κι ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Αυτός ευχήθηκε επίσης στους δημότες Χρόνια Πολλά και διαβεβαίωσε ότι η παράταξη το πιο μεγάλο διάστημα του Αυγούστου δεν θα λείψει, παρότι μήνας διακοπών, για την προστασία του βουνού και την προστασία του πολίτη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter