Πρόταση διαγραφής του Αθανάσιου Φαλούκα Διευθυντή Δ.Ε. Β Αθήνας από μέλος της ΕΛΜΕ

Απόφαση του Δ.Σ. για διαγραφή από μέλος της ΕΛΜΕ του Αθανάσιου Φαλούκα Διευθυντή Δ.Ε. Β Αθήνας

Φαλούκας Αθ,

Το Δ.Σ. της Α-Γ  ΕΛΜΕ Β Αθήνας στην συνεδρίασή του στις 9. 7. 2014  παίρνοντας υπ’ όψη:

1. τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ ενάντια στην εφαρμογή της αντιδραστικής αξιολόγησης

2. την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ στις  14. 5. 2013 που αναφέρει: Καλούμε τους συναδέλφους να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της αξιολόγησης (σεμινάρια, αυτοαξιολόγηση, κατάθεση φακέλου). Δεν δεχόμαστε τους αξιολογητές στην τάξη. Οι αξιολογητές δεν έχουν θέση στο σωματείο.”

3. τα άρθρα 7 του καταστατικού που αναφέρει ‘‘Τα μέλη πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ της Ένωσης (ΕΛΜΕ)…” και 8 που αναφέρει ”διαγραφή μέλους γίνεται όταν αντιτίθεται αποδεδειγμένα στους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Ένωσης και αντιδρά στην πραγματοποίησή τους”

Αποφάσισε να εισηγηθεί την πρόταση διαγραφής του Αθανάσιου Φαλούκα Διευθυντή Δ.Ε. Β Αθήνας από μέλος της ΕΛΜΕ στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ, ο οποίος εφαρμόζει την αντιδραστική αξιολόγηση του ”νέου σχολείου” της αγοράς, της ημιμάθειας και των καταρτίσεων, της τρομοκρατίας και της απόλυσης.

Καλεί τον Διευθυντή σε απολογία στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 2 του καταστατικού.

 

Ο πρόεδρος Τσάγκλας Διονύσης,         ο γραμματέας Γκιζιώτης Ανδρέας.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter