Γερασιμία Μουχτούρη: “Αγαπητέ κ. Αντιδήμαρχε,…σύντομα με απογοητεύσατε…”

Μ.ΜΟΥΧΤΟΥΡΗΑγαπητέ κ. Αντιδήμαρχε,

Ομολογώ ότι, χτες, παρακολουθώντας τη ζωντανή μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου με εντυπωσιάσατε. Η αλήθεια είναι ότι δε σας γνώριζα. Μειλίχειο ύφος, τόνος συγκρατημένος, λόγος συνεκτικός, φωνή που απέπνεε εμπιστοσύνη.
Φευ, σύντομα με απογοητεύσατε.. .και εξοργίσατε και τους παροικούντες την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Το μειλίχειο ύφος ήταν παγίδα και όχι δείγμα σύνεσης. Γρήγορα επικράτησε ο άκρατος μηδενισμός. Όλα, αγαπητέ Αντιδήμαρχε τα γκρεμίσατε. Αίφνης, παρουσιάστηκε μια σερνάμενη πόλη, εξουθενωμένη κι ευτυχώς που, ως από μηχανής θεός, παρουσιάστηκε η παράταξη ΝΙΚΗ.
Ως φιλόλογος, κύριε αντιδήμαρχε, δεν τα καταφέρνω με τους αριθμούς που αναφέρατε. Τα καταφέρνω όμως καλά με τα έργα. Μιλήσατε για ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών. Ο Δήμος, Αντιδήμαρχε, επαίρεται για την κοινωνική πολιτική γιατί όλοι, όσοι συνάδελφοί σας πέρασαν από αυτό το μετερίζι, διακρίθηκαν για την εργατικότητά τους και την ευαισθησία τους. Όλοι δούλεψαν ανάλογα με τα αιτήματα της εποχής. Το έργο το δικό μας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι αναγνωρισμένο από όλους.
Αντιδήμαρχε, καταλαβαίνω ότι νιώθεις ως άλλος Ροβεσπιέρος που θα επιβάλλει την άκρα δικαιοσύνη και την ανανέωση. Γι’ αυτό και κατανοώ και την αλαζονεία του λόγου. Όμως ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΟΛΙΓΑ.


Με εκτίμηση

Γερασιμία Μουχτούρη
πρ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.