4 παίκτες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ με την Εθνική σε φιλικό τουρνουά στην Πολωνία

olympiada-salas

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου δεν υπάρχει αγωνιστική για το ποδόσφαιρο σάλας. Αιτία η συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών Σάλας σε τουρνουά εκτός Ελλάδας.

Σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας θα λάβει μέρος η Εθνική από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου στην πολωνική πόλη Κβίντζιν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η ελληνική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σλοβενία στις 25/10 (16:30), τη διοργανώτρια χώρα στις 26/10 (19:30) και την Ουαλία στις 28/10 (17:00).

Στην Εθνική Ελλάδος συμμετέχουν τέσσερεις παίκτες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα οι Βασίλης Ασημακόπουλος, Λευτέρης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Αλεξόπουλος και Ηλίας Κωνσταντίνου.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και θα τους περιμένουμε για τον επόμενο αγώνα με την ΑΘΗΝΑ ’90 την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Πολιτείας στις 19:00μμ.

 

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Στέφανου Σοϊλεμέ:

Ασημακόπουλος Βασίλειος, Ολυμπιάδα
Κωνσταντίνου Ηλίας, Ολυμπιάδα
Αλεξόπουλος Δημήτριος, Ολυμπιάδα
Αλεξόπουλος Ελευθέριος, Ολυμπιάδα
Δελαπόρτας Ιωάννης, ΑΣΕ Δούκα
Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος, ΑΣΕ Δούκα
Τσατσούλης Ιωάννης, ΑΣΕ Δούκα
Μάντης Ανδρέας, ΑΣ Υπέριων
Σκουτέλης Ευάγγελος, ΑΣ Υπέριων
Παπαδόπουλος Λεωνίδας, ΑΣ Υπέριων
Ζέρβας  Δημήτριος,  ΑΟ Μινωταυρος
Στόλης Πέτρος,  ΑΟ Μινωταυρος
Καραθανασόπουλος Αθανάσιος, α. ε. κ
Θεοφίλου Δημήτριος, Αθήνα 90
Πάνου Κων/νος,  Ίντερ movistar f.s

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.