Συνάντηση του Αντιπερ/ρχη Γιώργου Καραμέρου με το Δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε χθες το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Χολαργό συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Τσοχαλής.

Καραμέρος - Αποστολόπουλος

Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα παρατηρήθηκε συναντίληψη στο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων, στην προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης και στην κατάρτιση σχεδίου που θα βελτιώνει τις υπηρεσίες καθαριότητας. Μάλιστα ο Δήμος ήταν από τους πρώτους που απάντησαν θετικά στην επιστολή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου τοπικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων.

Επιπλέον η συζήτηση ανέδειξε μια σειρά ενεργειών που θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση των Αθηναίων με τον περιαστικό όγκο του Υμηττού που αποτελεί ένα μοναδικό και πλούσιο οικοσύστημα που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Τέλος συζητήθηκαν τρόποι καταπολέμησης της ανεργίας με την προώθηση επιχειρηματικών συνεργατικών σχηματισμών (cluster) στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.