Νίκη για την Ολυμπιάδα Mythical επί του Ρεθύμνου με 8-2 στο κλειστό της Νότου

Η Ολυμπιάδα Mythical δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στο Ρέθυμνο και επιβλήθηκε με 8 – 2.

Οι Κρητικοί που ήταν κουρασμένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά λόγω την ήττας στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην ούτως ή άλλως δύσκολη έδρα της Αγίας Παρασκευής.

Οι παίχτες της Ολυμπιάδας επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3 – 0 με γκολ των Ασημακόπουλου (4′), Αλεξόπουλου Λ. (5′) και Πάνου (14′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρεθυμνιώτες απάντησαν με τον Σταματίου στο 26′ όμως άμεσα ο Ράπτης, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, έκανε το 4 – 1. Από εκεί και πέρα η Ολυμπιάδα ήταν καταιγιστική και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του αρχηγού της Πάνου (29′), με δύο γκολ του Φλώρου Α. (30′, 31′) και ένα γκολ του Τρουλιτάκη (32′) κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 8 – 1. Στο 39′ ο Σκευοφύλαξ μείωσε σε 8 – 2.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν ότι για την ομάδα του Ρεθύμνου ήταν στην αποστολή μόνο 7 παίχτες και ότι στο 31′ αποβλήθηκε ο Σταματίου και ο προπονητής του Ρεθύμνου κ. Καλογεράκης.

 

Κίτρινες : Μαντούβαλος – Τρουλιτάκης (Ολυμπιάδα), Σταματίου – Κάσσης (Ρέθυμνο)

Συνθέσεις

Ολυμπιάδα Mythical : Μπάρδης, Αλεξόπουλος Δ., Ασημακόπουλος, Πάνου, Αλεξόπουλος Λ., Τρουλιτάκης, Μαρινάκης, Φλώρος Σ., Μαντούβαλος, Φλώρος Α., Ράπτης

Ρέθυμνο : Δαμβακεράκης, Κυριακόπουλος, Σταματίου, Κάσσης, Δαγαράκης, Τσέλιος, Σκευοφύλαξ

ΠΗΓΗ: futsalhellas.com

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.