Κατεστραμμένο παραμένει το ΑΤΜ στην Αγ. Τριάδος, καμιά κίνηση από την τράπεζα

20141206_135741 ATMΚατεστραμμένο εξακολουθεί να στέκει το μηχάνημα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αγίας Τριάδας & Ψαρών στο Κοντόπευκο. Η τράπεζα δεν εχει κάνει καμία κίνηση ώστε να το αντικαταστήσει ή να το αποσύρει.

Πιθανόν να έπρεπε να γίνει κάποια ενέργεια από την πλευρά του Δήμου, μια πρόταση προς την τράπεζα να αποκατασταθεί το μηχάνημα (γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια τέτοια σκέψη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βλάχο), γιατί όπως γνωρίζουμε, πέραν του κεντρικού καταστήματος στην πλατεία, δεν υπάρχει άλλο στην πόλη ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και αναγκάζονται να διανύουν αποστάσεις. Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήττει τα καταστήματα της περιοχής, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η αντικατάστασή του.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρχε ένα ακόμη ΑΤΜ στην πλατεία Τσακού, το οποίο καταστράφηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό και αποσύρθηκε από τη τράπεζα.

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.