‘Οχι σε Λευκή Νύχτα”στην Κηϕισιά και “Κυριακές ανοιχτά” στα βόρεια προάστια

Καραμέρος-Περιφέρεια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του εμπορικού συλλόγου Κηφισιάς για πραγματοποίηση Λευκής Νύχτας την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, με δεδομένο ότι φέτος τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά δύο συνεχόμενες Κυριακές (14 κ 21 Δεκ.) και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν ότι το διευρυμένο εορταστικό ωράριο επιβαρύνει ούτως ή άλλως την οικογενειακή και προσωπική ζωή χιλιάδων εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο.

 

Η Περιφέρεια Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την τόνωση των τοπικών αγορών που θίγονται βάναυσα από την κυβερνητική και φορολογική πολιτική, ταυτόχρονα όμως υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματα των εργαζομένων που πλήττονται διπλά από την ραγδαία μείωση των εισοδημάτων τους και την καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους μέσα σε συνθήκες ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιϕέρειας Αττικής, και ειδικά αυτοί του Βόρειου Τομέα Αθηνών, θα διενεργήσουν τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να τηρηθεί η κείμενη νομοθεσία την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 28 Δεκεμβρίου.

Περιφέρεια-Λευκή Νύχτα

Η αγορά θα τονωθεί ουσιαστικά όταν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα έχουν αξιοπρεπές εισόδημα, θα μειωθεί η ανεργία, θα καταργηθούν τα δεκάδες χαράτσια, θα σταματήσει η φορολογική αφαίμαξη των μικρών επιχειρηματιών και θα φορολογηθεί πραγματικά ο πλούτος.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.