Οι λασπολόγοι θα λάβουν την απάντησή τους

agiaparaskevi_ipolimas

Στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου 2014, συζητήθηκε το θέμα του «ΓΙΑΒΑΣΕΙΟΥ». Στη συζήτηση αυτή ο Δημ. Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής κ. Δημήτρης Κονταξής, που κλήθηκε να αποδείξει συκοφαντικούς ισχυρισμούς που είχε εκτοξεύσει σε προηγούμενη συνεδρίαση, αναλύθηκε σε θεωρίες συνομωσίας χωρίς να προσκομίσει κάποιο στοιχείο.   Οι θεωρίες του κατέρρευσαν σαν «χάρτινος πύργος», τόσο από τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον  εκπρόσωπο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Αρχιτέκτονα κ. Νίκο Θεοδωρίδη, όσο και  από τον εκπρόσωπο της Παράταξής μας Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Τσιαμπά, αφήνοντάς τον κ. Κονταξή και τη Δημοτική Αρχή έκθετους.

Επειδή όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης  η Δημοτική Αρχή άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα, εισηγηθήκαμε   την παραπομπή του θέματος στους Ελεγκτές Δημοσίων Έργων. Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος δεν δέχτηκε να θέσει την πρότασή μας σε ψηφοφορία, αποδεικνύοντας ότι  δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά το πώς θα λασπολογεί και θα συκοφαντεί. Για το λόγο αυτό, θα καταθέσουμε εμείς αυτή την προσφυγή στους Ελεγκτές Δημοσίων Έργων και όπου αλλού απαιτηθεί, για να πάρει η Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που εκ συστήματος λασπολογεί,  την απάντησή της και επίσημα.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

 

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.