Σε κλίμα αθλητικό η πρώτη μέρα του Τουρνουά Βόλλεϋ στην μνήμη του Φανούρη Αγάθου

8ο τουρνουά Φ. Αγάθος 3

3-1-2015
Πρώτη μέρα του Τουρνουά Βόλλεϋ στην μνήμη Φ. Αγάθου.
Ομάδες βόλλεϋ, κατηγορίας παγκορασίδων, ΑΟ Θρακομακεδόνων, AΣ Παπάγου, ΓΑΣ Χολαργού, ΑΟ Παλλήνης και Αμαζόνες Κηφισιάς μαζί με την Α.Ε.Α.Π. παίζουν και χαίρονται το άθλημα που αγαπούν, σ ένα κλίμα αθλητικό, γιορταστικό και πάντα με πνεύμα ευγενούς άμιλλας!


Αθλήτριες και θεατές χάρηκαν, όλη την μέρα σήμερα, πρώτη μέρα του τουρνουά, όμορφο και δυνατό βόλλεϋ, και όλοι περιμένουμε στη δεύτερη μέρα το ίδιο και καλύτερο θέαμα.


Το Πρόγραμμα της αυριανής μέρας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού από τις 11.30 έως τις 16.00 θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής να παίζει στον τελικό.
Στη συνέχεια 16.00-17.00 θα γίνει αγώνας επίδειξης βόλλεϋ καθιστών – μιά μικρή συμβολή της Α.Ε.Α.Π. και του τουρνουά στην ανάδειξη και προώθηση του παραολυμπιακού βόλλεϋ – και θα κλείσει με τις απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων.


Σας περιμένουμε όλους….

8ο τουρνουά Φ. Αγάθος 1

8ο τουρνουά Φ. Αγάθος 2

8ο τουρνουά Φ. Αγάθος 5

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.