4 παίκτες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ με την Εθνική Σάλας στα προκριματικά για το EURO 2016

εθνική σάλας-ολυμπιαδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας Σάλας στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου για το EURO 2016, έχει ως εξής:

Η “γαλανόλευκη” του Στέφανου Σοϊλεμέ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στο Γιβραλτάρ την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου (14:30 τοπική ώρα). Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και την ίδια ώρα θα αγωνιστεί με τη Δανία, ενώ το πρόγραμμα κλείνει ο αγώνας με τη γηπεδούχο Βουλγαρία το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 τοπική.

Στην Εθνική Ομάδα Σάλας συμμετέχουν και τέσσερις (4) παίκτες της ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Mythical Αγίας Παρασκευής. Είναι οι Θωμάς Πάνου, Βασίλειος Ασημακόπουλος, Δήμος Ράπτης και Ηλίας Κωνσταντίνου.

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.