Δωρεάν αθλητικό πρόγραμμα και στα γυμνάσια της Αγ. Παρασκευής

basket-702x336

Πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στους αύλειους χώρους του 1ου και 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής ξεκινά από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής και Συλλόγων Γονέων με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές των Γυμνασίων 1ου και 5ου, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν το άθλημα που τους ενδιαφέρει, να απευθυνθούν στον Σύλλογο Γονέων του σχολείου τους και να ενημερωθούν αναλυτικά.

Ημέρες Ώρες Άθλημα Τόπος
Δευτέρα 2:30 – 4:00 μ.μ. Μπάσκετ 5ο Γυμνάσιο
Τρίτη 2:30 – 3:30 μ.μ. Βόλεϊ 1ο Γυμνάσιο
Πέμπτη 2:30 – 3:30 μ.μ. Ποδόσφαιρο 1ο Γυμνάσιο
Παρασκευή 2:30 – 4:00 μ.μ. Μπάσκετ 5ο Γυμνάσιο

 

Με την έγκριση των επιπλέον αυτών ωρών αυξάνονται οι ώρες δωρεάν άθλησης που απευθύνονται στα δημοτικά και τα γυμνάσια σε 31.

Δείτε το συνολικό Πρόγραμμα Δωρεάν Άθλησης.

ΑΡΧΙΚΗ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.