Ειρηνική διαδήλωση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι Κοντοπεύκου κατά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

πορεία-κοντόπευκοΘέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Κυριακή 18/1/2015, πραγματοποιήθηκε ειρηνική διαδήλωση των κατοίκων Κοντόπευκου, κατά της εταιρείας Cosmote που θέλει να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας με υψηλή ακτινοβολία δίπλα από τα σχολεία της περιοχής μας .

Η ειρηνική πορεία διέσχισε τους οδούς Δραγατσανίου, Αχαιών, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Δερβενακίων και φυσικά υπήρχε και ολιγόλεπτη στάση που πραγματοποιήθηκε κάτω από το τριώροφο κτίριο των οδών Ολυμπίας & Θήρας όπου πρόκειται να γίνει εγκατάσταση της επικείμενης κεραίας κινητής τηλεφωνίας . Σε όλη την περίοδο της διαδήλωσης ακούγονταν συνθήματα από τους κατοίκους όπως : Έξω οι κεραίες, από την γειτονιά μας, δεν θέλουμε καρκίνο, στα παιδιά μας .

Εκτός από τους εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν παρών στην εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους οι : κ. Μαργαρίτα Λούζη μέλος του Ε.Π.Α.Μ Αγίας Παρασκευής , κ. Μαύρη Καππάτου από το κίνημα δεν πληρώνω , τα Μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Κώστας Τσιάμπας , ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Άγιας Παρασκευής κ. Φώτης Αλεξόπουλος , η κ. Δήμητρα Αράπογλου Υποψήφια Β Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία κ.λ.π

Επόμενη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ορίστηκε για την Τετάρτη 21/1/2015 και ώρα 14.00 μ.μ έξω από το οίκημα της οδού Θήρας και Ολυμπίας .

Η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.