Ανοικτά γραφεία ταυτοτήτων και Δήμοι για τις εκλογές 2015

 Ανοικτά γραφεία ταυτοτήτων και δήμοι για τις εκλογές 2015
δελτίο-ταυτότητας-1
Σήμερα κοινοποιήθηκε απο το υπουργείο Εσωτερικών το έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δήμων το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου για τις εκλογές 2015 ώστε να εξυπηρετηθούν οι ψηφοφόροι ενώ ανοικτά θα είναι και τα γραφεία ταυτοτήτων στα αστυνομικά τμήματα της χώρας ώστε οι εκλογείς να μπορούν να εξυπηρετηθούν εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στις εκλογές 2015 και την εξυπηρέτηση των εκλογέων ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα χωρις προβλήματα, θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών.
Μεταξύ αυτών, θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας από τα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας
. Οι υπηρεσίες των δήμων θα μείνουν ανοιχτές προκειμένου να εκδίδουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλονται με fax στην αρμόδια υπηρεσία.
Όπως υπενθυμίζεται, ειδικά τα καταστήματα των ΟΤΑ θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.