Πλήρης ανταπόκριση του Δήμου Αγ. Παρασκευής στις εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του στους υπαλλήλους του Δήμου για τον αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο που εργάστηκαν για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία στην πόλη πραγματοποιήθηκε σε 63 εκλογικά τμήματα, κατανεμημένα σε 9 εκλογικά κέντρα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν πλήρως στον εφοδιασμό όλων των τμημάτων με όλα τα προβλεπόμενα, στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τις ταυτοποιήσεις, τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων κ.ά., όπως και στην τροφοδοσία των Δικαστικών αντιπροσώπων, των γραμματέων και των μελών των εφορευτικών επιτροπών και οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

 

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.