Ο τετράτροχος γάιδαρος του πεζοδρομίου !

οδός Αρτέμιδος, Αγία Παρασκευή
οδός Αρτέμιδος, Αγία Παρασκευή

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ο συγκεκριμένος Έλλην οδηγός αξίζει θερμά συγχαρητήρια … κατάφερε και παρκάρισε με τέλειο τρόπο έτσι ώστε να μην αφήσει σπιθαμή ελέυθερο χώρο κατά πλάτος του πεζοδρομίου! Σ’ αυτό τον διευκόλυνε βεβαίως βεβαίως και το ότι οι πλάκες είναι καινούργιες και χωρίς σπασίματα!!! Και εννοείται πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη λωρίδα των ΑμεΑ!!!

Αλήθεια ποιά τιμωρία του αξίζει; Και ποιά θα ήταν αρκετή να τον συμμορφώσει από τη στιγμή που αποδεικνύεται ότι πάσχει από έλλειψη παιδείας και σεβασμού στον πεζό;

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε ο πρώτος οδηγός και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο περιστατικό.

Οι λύσεις είναι δύο σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Είτε φροντίζουμε για την ενημέρωση και διδασκαλία των παιδιών μας  όσον αφορά την κυκλοφοριακή αγωγή (μακροπρόθεσμη λύση), είτε καλούμε την τροχαία και αρχίζει το κυνήγι των ασυνείδητων οδηγών και επιβάλει τσουχτερά πρόστιμα (άμεση λύση), γιατί ο Έλλην …. μόνο όταν πληρώνει καταλαβαίνει τη διαφορά!!!! (δυστυχώς).

8-2-15 παρκάρισμα πάνω πεζοδρόμιο copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.