Ανοιχτή επιστολή του Αν. Υπεύθυνου Μ.Υ. ΠΕΔΥ Αγ. Παρασκευής προς τον Υπουργό Υγείας

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ,
κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Ζητώ την παρέμβασή σας να ακυρώσετε την καταχρηστική και πέραν από κάθε έννοια χρηστής διοίκησης απόφαση του Υποδιοικητή της 1ης Δ ΥΠΕ Αττικής κ. ΖΩΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ για την τοποθέτηση της Καρδιολόγου της μονάδας μας στα Ιατρεία Παλλήνης.
Θεωρώ δε αυτή την απόφαση ταυτόχρονα και παράνομη διότι:
Τις αποφάσεις τοποθέτησης υπαλλήλων στο ΠΕΔΥ (αποφάσεις αυτού του είδους) τις πραγματοποιεί ο Διοικητής και όχι ο Υποδιοικητής.
Θέλω να σημειώσω ότι με την καταχρηστική αυτή απόφαση η Μ.Υ ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής συνεχίζει να απογυμνώνετε από Ιατρούς με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.
Βεβαίως η μόνιμη έλλειψη καρδιολόγου στη μονάδα μας εγκυμονεί και άλλους κινδύνους για τους ασφαλισμένους που προσέρχονται στα Ιατρεία μας.
Η απόφαση αυτή του Υποδιοικητή είναι αντιδεοντολογική καθότι ελήφθη στις 03/02/2015 όπου είχε ορκιστεί η νέα κυβέρνηση και ο Υποδιοικητής είναι διορισμένος από άλλη κυβέρνηση.
Σας ζητώ να εξετάσετε και πειθαρχικά την απόφαση αυτή του Υποδιοικητή της 1ης ΔΥΠΕ Αττικής.
Ζητώ από όλους τους Συλλόγους των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Χολαργού – Παπάγου την παρέμβασή τους στο πρόσωπό σας για την άμεση ακύρωση αυτής της απόφασης.
Ζητώ δε από το Δήμαρχο της πόλης μας την παρέμβασή του για να μη στερηθεί η μονάδα μας Καρδιολόγου.

Μετά τιμής

Βασίλης Ζορμπάς
Αν. Υπεύθυνος Μ.Υ ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής
& Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.