Β.Ζορμπάς: ο σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, είναι ένδειξη σοφίας

Θυμάμαι μια φράση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σπύρου Παπαγεωργίου, σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: «Θα σεβαστούμε και το τελευταίο «ματωμένο ευρώ» των δημοτών μας».
Αυτό δεν φαίνεται όμως να ισχύει, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ήταν η αύξηση της αποζημίωσης (μισθού) της Προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και της Αντιπροέδρου κ. Σοφίας Αϊδίνη (στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής), κατά 33%, όταν όλοι οι Έλληνες έχουν υποστεί μείωση κατά 50%. Και επιπλέον όταν η Πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Καβρουδάκη-Δημητρίου, ανέθεσε απευθείας σε δύο τοπικά ΜΜΕ διαφήμιση, με κόστος της τάξης των 924 «ματωμένων» Ευρώ (468 και 456 Ευρώ αντίστοιχα). Και δεν ήταν διαφήμιση για να προσελκύσει νέες εγγραφές, αλλά για να αυτοπροβληθεί-αυτοδιαφημιστεί πολλούς μήνες μετά τις εγγραφές.
Διερωτώμαι, ποιο σκοπό εξυπηρέτησαν αυτές οι απευθείας αναθέσεις.
Μήπως, με χρήματα του Δήμου, άρχισαν να εξοφλούνται προεκλογικά «γραμμάτια» προς τα δύο αυτά ΜΜΕ; Τι έχει να πει ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Παπαγεωργίου (στέλεχος του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής); Η Αντιπρόεδρος κ. Σοφία Αϊδίνη και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ, όλων των Παρατάξεων, συμφωνούν με αυτές τις απευθείας αναθέσεις; Δεν νομίζω.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, θα επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, από τις διάφορες «συνιστώσες» της παράταξής του;

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.