Καυστική ανακοίνωση της ΚΑΠ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΑΣ Παπάγου

KAP-logo

Η ΚΑΠ χωρίς προστάτες και αφεντικά που να της παρέχουν ασυλία και ευνοϊκή μεταχείριση-διαιτησία παλεύει για τη σωτηρία της και αγωνίζεται με ήθος και ευπρέπεια απέναντι σε μεροληπτικές  συμπεριφορές και φαινόμενα διαφθοράς που ταλανίζουν το χώρο μας και συντηρούνται από παράγοντες με καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία.

Ευτυχώς που υπάρχουν και σοβαροί φίλαθλοι στου Παπάγου που μας κατέκλυσαν με τηλεφωνήματα, μας συνεχάρησαν για τη στάση μας, μας έδωσαν πλήρη στοιχεία για τους αλήτες ταραχοποιούς, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το Σωματείο και τον Υφαντή (αλλά περιέργως κανένας δεν τους ξέρει), μας ενημέρωσαν ότι κάνουν περίπου τα ίδια και σε άλλους αγώνες και μας ευχαρίστησαν με την παράκληση να κάνουμε κάτι για να απαλλαγούν από αυτούς. Σημειωτέον ότι ένας από τα εν λόγω άτομα με τις μπλούζες ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ μοίρασε νερά  στους πάγκους των ομάδων. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη, όπου παραδίδουμε όλα τα στοιχεία.

Είναι λυπηρό πώς ένα ιστορικό σωματείο έχει αφεθεί στο έλεος και στην επιρροή μιας σπείρας μπράβων και ταραχοποιών. Έτσι εξηγείται γιατί οι οπαδοί του το εγκατέλειψαν και δεν μπορεί να γεμίσει το μικρό, ακατάλληλο για αγώνες, κλειστό, στο οποίο δεν πληρούνται στοιχειωδώς οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις ασφαλείας.

Καλούμε και πάλι τον ΑΣ Παπάγου να σταματήσει την παραφιλολογία και να δώσει το video του αγώνα στις δικαστικές αρχές, στην Αστυνομία και στην ΕΟΚ, διαφορετικά θα ζητηθεί άμεσα με εισαγγελική παραγγελία.

 

Με τον καθέξιν υβριστή  Υφαντή, που ρέπει προς τον τρααμπουκισμό και τους φίλους του δεν θα κάνουμε συζήτηση καφενείου. Όλοι οι μπασκετικοί γνωρίζουν το επίπεδό του και τη συμπεριφορά του. Η εμπάθεια, η αλαζονεία και τα ψεύδη της ανακοίνωσής του δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία για το που βρίσκεται η πηγή του «κακού».

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.