Τα φροντιστήρια “Υποδομή” συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

υποδομή - χαμόγελο του παιδιού

Τα Φροντιστήρια Υποδομή συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Εθελοντικού Οργανισμού

<<Το χαμόγελο του Παιδιού>>

ενόψει της επικείμενης εορτής του Πάσχα, για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.
Η ευαισθησία και η κινητοποίηση όσων ανταποκριθούν στην έκκληση είναι ζωτικής σημασίας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού, προωθώντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:
– Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου,λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
– Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.
– Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
– Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.
– Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

Καλούμε γονείς, μαθητές, καθηγητές, αλλά και όσους θέλουν να βοηθήσουν σ΄αυτή τη προσπάθεια, να φέρουν τις προσφορές τους στο χώρο του Φροντιστηρίου, στην Αγ. Παρασκευή, Λ.Μεσογείων 406 και στο Γαλάτσι, Ταυγέτου 40, καθημερινά, από τις 15:00 έως και τις 21:00, και το Σάββατο 10:00-13:00.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 03-04-2015.

χαμογελο του παιδιού - ράφια

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.