Τον Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλο υποδέχτηκε η «Λέσχη των Μεταφραστών»

papadimitrakopoulos
Τον σπουδαίο «μινιμαλιστή» συγγραφέα της μεταπολεμικής ελληνικής λογοτεχνίας, Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλο, που καλλιέργησε συστηματικά στη γλώσσα μας τη σύντομη διηγηματική μορφή, υποδέχτηκε η «Λέσχη των Μεταφραστών» την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης της Αγίας Παρασκευής.
O Ηλίας Χ. Παπαδημητρακόπουλος είναι αναμφισβήτητα ο μετρ του μικρού κειμένου. Το έργο του, που διακρίνεται για την κομψότητα της γραφής, τα πυκνά νοήματα και τη λεπτή ειρωνεία, παρουσίασε η Ελένη Ζέρβα, μεταφράστρια του συγγραφέα στα γαλλικά. Ακολούθησε μια ανοιχτή και ζωντανή συζήτηση με τους αναγνώστες της λέσχης σε μια κατάμεστη αίθουσα.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.