Χοροστατούντως του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου τελούνται οι Δ΄Χαιρετισμοί στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Κοντοπεύκου

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 9

Την πόλη της Αγίας Παρασκευής τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κοντόπευκο όπου και χοροστάτησε στους Δ’ Χαιρετισμούς.

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 8

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Κ΄Περιφέρειας πρωτ. Νικόλαος Σιάτος, ο Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Μάσιας, ο Αιδεσιμότατος π. Σωτήριος Γκίκας, ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Τσολακίδης, ο Αρχιδιάκονος π. Ιωάννης Μπούτσης και ο Διάκονος π. Νικόλας Βλαβιανός.

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 7

Παρόντες στην υποδοχή του Μακαριώτατου και στη Θεία Λειτουργία ήταν δημοτικοί παράγοντες και πιστοί που προσήλθαν στην εκκλησία για να βιώσουν το πνεύμα των ημερών.

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 1

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 2

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 3

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 4

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 5

Αρχιεπ. Ιερώνυμος στον ΙΝ ΑΓ. Δημητρίου 6

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.