Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Γιαννακόπουλου για την απώλεια της Ροζάννας Παπαμακαρίου-Κουβοπούλου

giannakopoulos v.

Η Ροζάννα Παπαμακαρίου – Κουβοπούλου καταγόνταν από μια από τις μεγάλες οικογένειες της Αγίας Παρασκευής και για χρόνια υπηρέτησε ως υπάλληλος του Δήμου. Υπήρξε καλή, συνεπής και άξια υπάλληλος με μεγάλη προσφορά. Αναγνωρίζουμε το έργο που έχει κάνει από τις θέσεις που κατείχε και ο ξαφνικός χαμός της αποτελεί απώλεια από την οικογένεια του Δήμου.

Συλλυπούμαστε ειλικρινά το σύζυγο και τα δυο παιδιά της για την απώλεια της οικογένειάς τους.

 

Βασίλης Γιαννακόπουλος

πρ. Δήμαρχος

Επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχίας Ευθύνης”

 

 

 

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.