Με μεγάλη προσέλευση διεξάγεται η εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. πρ. Ηλία

34η αιμοδοσία ΙΝ πρ. Ηλία 5-4-15

Συνεχίζεται αυτή την ώρα η διεξαγωγή της 34ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Ι.Ν. προφήτη Ηλία στον Τσακό.

Μεγάλη είναι η προσέλευση των πιστών, όλων των ηλικιών και των δύο φύλων. Η αιμοδοσία γίνεται παρουσία των ιερέων Πρωτ. π. Σταύρου Γούλα, Αθανάσιου Ρήγα και Νικολάου Σιάτου. Εκεί συναντήσαμε τον πρ. Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης και αιμοδότη κ. Στρατή Γραμματίδη και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Κωφών & Βαρηκόων  κ. Γιώργο Νεκταρίδη, οι οποίοι είναι θερμοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας αγάπης.

34η αιμοδοσία ΙΝ πρ. Ηλία 5-4-15 γ

Όπως μας πληροφόρησαν οι ιερείς του Ναού τα εγγεγραμμένα μέλη – εθελοντές αιμοδότες ανέρχονται  στα 85 και συνήθως συγκεντρώνονται περί τις 60-65 φιάλες αίμα. Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και οι φιάλες αίματος που συγκεντρώνονται είναι για τις ανάγκες των παιδιών με μεσογειακή αναιμία και για τους ενορίτες του Ι.Ν. πρ. Ηλία. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται δύο φορές ετησίως και απ’ όσο γνωρίζουμε είναι ο μόνος Ναός στην πόλη της Αγίας Παρασκευής που διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και μάλιστα με μεγάλη κάθε φορά προσέλευση.

34η αιμοδοσία ΙΝ πρ. Ηλία 5-4-15 α

34η αιμοδοσία ΙΝ πρ. Ηλία 5-4-15 β

 

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.