ΑΣΗΜΕΝΙΑ διάκριση Ασφάλειας στο Διαδίκτυο για το 6ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής

6ο Δημοτικό-ασημένια πιστοποίηση

Σύμφωνα με ανακοίνωση στις 3 Απριλίου 2015, στο blog του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής, το σχολείο έλαβε πιστοποιητικό ΑΣΗΜΕΝΙΑΣ διάκρισης Ασφάλειας στο διαδίκτυο. Η ακριβής ανακοίνωση εχει ως εξής:

Αυτές τις μέρες το σχολείο μας βραβεύτηκε με την:

ΑΣΗΜΕΝΙΑ διάκριση Ασφάλειας στο Διαδίκτυο,

σε λιγότερο από ένα χρόνο από την προηγούμενη Χάλκινη πιστοποίηση.
Οι δράσεις μας το διάστημα αυτό ήταν πολλές και έδειξαν στους υπεύθυνους της κοινότητας http://www.esafetylabel.eu/ που αξιολογεί τις επιδόσεις των ελληνικών σχολείων ότι έχουμε βελτιωθεί σε πολλά ζητήματα σε σχέση με την ασφάλεια στο διαδίκτυο και είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη της Χρυσής Διάκρισης. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να γίνουμε καλύτεροι.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.