Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος τραγουδά Τσιτσάνη και Χατζιδάκι στην Αγία Παρασκευή (ηχητικό)

IMG_8891 copy

Ο συνδημότης μας και ποιοτικός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος γέμισε απόψε με τη μελωδική φωνή του την αίθουσα του θεάτρου του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας.

Η αποψινή συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη και στα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι.

IMG_8882 copy

Οργανώθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής και συμμετέχουν επίσης η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, στο μπουζούκι ο Ευάγγελος Τρίγκας και πενταμελής ορχήστρα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Μαρία Ρεμπούτσικα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, η οποία παρουσίασε τον τραγουδιστή και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του εκεί.

IMG_8852 copy

Ο κ. Ανδρεάτος με τη σειρά του καλησπέρισε τους θεατές, παρουσίασε τα μέλη της ορχήστρας, μίλησε για τους δύο μεγάλους άντρες του τραγουδιού  και ζήτησε από το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο να απευθύνει χαιρετισμό.

IMG_8864 copy

Δύο ορχηστρικά κομμάτια έκαναν την αρχή και τα τραγούδια συνέχισαν, για να ακολουθήσει θερμό χειροκρότημα.

Αν και ακούγοντας το όνομα Γεράσιμος Ανδρεάτος θα περίμενε κανείς μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, παρόλα αυτά η αποψινή προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Μετά βίας καλύφθηκαν τα κάτω καθίσματα ενώ ο εξώστης παρέμενε άδειος. Ίσως να φταίει η μέρα, καθότι Τετάρτη. Ίσως να φταίει ότι ο κόσμος δεν έχει την ανάλογη διάθεση, γιατί τι να τα κάνεις τα θεάματα αν δεν έχεις τον άρτο!

IMG_8848 copy

Όπως παρατηρείτε και στη φωτογραφία, αυτό είχε αντίκτυπο και στην ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκαν για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

IMG_8876 copy

Σε  σχέση με άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε στο παρελθόν ο Δήμος στην ίδια αίθουσα, απόψε παρακολουθήσαμε μια ήρεμη βραδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση πολλοί εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, της Αντιπολίτευσης και συλλογικοτήτων της πόλης.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.