2η συνέλευση γειτονιάς για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στον Τσακό

Την Τετάρτη 6/5 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί 2η Συνέλευση Γειτονιάς για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στον Τσακό με σημείο συγκέντρωσης Καραϊσκάκη 21.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ. Παρασκευής, η Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου και το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγ. Παρασκευής.

keraies 2

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.