Το “Travelnote” ήρθε στην Αγία Παρασκευή για να σας ταξιδέψει στα μέρη που ονειρεύεστε

IMG_9120 copy

Η επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή δεν το βάζει κάτω. Ένα νέο κατάστημα άνοιξε στην πόλη μας πάνω στην Αγίου Ιωάννου. Ένα κατάστημα που φιλοδοξεί να σας ταξιδέψει στα μέρη που ονειρεύεστε.

Ο λόγος για το νέο ταξιδιωτικό γραφείο δύο νέων, του κ. Άγγελου Αθανασόπουλου και του κ. Χρήστου Παναγόπουλου, με την επωνυμία Τravelnote“.

IMG_9126 copy

Στον αριθμό 4 της Αγίου Ιωάννου έγιναν τα εγκαίνια στις 8 Μαΐου 2015 με την παρουσία πολλών και καλών φίλων. Ο κ. Αθανασόπουλος μαζί με τη σύζυγο, την μικρή τους κόρη, ο κ. Παναγόπουλος με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη υποδέχονταν τους καλεσμένους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο χώρος μέσα και έξω από το ταξιδιωτικό γραφείο γέμισε κόσμο και λουλούδια. Τις ευχές τους για καλές δουλειές έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρ. υπουργοί Γιάννης Μιχελάκης και Δημήτρης Κωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας, οι πρ. αντιδήμαρχοι Τίμος Κωστόπουλος και Σταμάτης Φώλας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Σάρκουλας και Σπύρος Παπασπύρος και η πρόεδρος της τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής Κάτια Κορασίδου.

IMG_9145 copy

Οι “σημειώσεις ταξιδίου”, γιατί αυτό σημαίνει το Travelnote, είναι οι σημειώσεις που θα κρατούν αυτοί για εσάς που θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ευχάριστο και ξέγνοιαστο ταξίδι. Οι γνώσεις, η εμπειρία, οι σωστές βάσεις και οι σπουδές των δύο ιδιοκτητών εγγυώνται οργανωμένα, ασφαλή και χαρούμενα επαγγελματικά ταξίδια  και ταξίδια διακοπών.

IMG_9257 copy

Σκοπός του ταξιδιωτικού γραφείου είναι, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την προσωπική επαφή με τον πελάτη, να σχεδιάσουν το ταξίδι σας με την εμπειρία του επαγγελματία και τη διάθεση του νέου.

******************

IMG_9142 copyTravelnote

Γραφείο Γενικού Τουρισμού

Αγίου Ιωάννου 4,  Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210 6081593

http://travelnote.gr/el/

 

 –

******************

Είναι ευχάριστο να παρακολουθούμε την άνθιση της επιχειρηματικότητας στην Αγία Παρασκευή και το ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων. Τους ευχόμαστε Καλές δουλειές.

Και μην ξεχνάτε: Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας!

IMG_9197 copy

IMG_9211 copy

IMG_9234 copy

IMG_9247 copy

IMG_9245 copy

IMG_9260 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.