Οι νικητές της Γιορτής Ανακύκλωσης Δήμου Αγίας Παρασκευής

anakiklosi-702x336

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής που οργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών Ανταποδοτική Ανακύκλωση και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Οι μαθητές επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα σχολικά τμήματα τα οποία πρώτευσαν συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα μεγάλα δώρα – έπαθλα είναι τα ακόλουθα:

  • 1ος νικητής: το ΣΤ2 Τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 22.084 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από ένα tablet.
  • 2ος νικητής: το Δ1 Τμήμα του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 10.961 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από ένα MP4 music player.
  • 3ος νικητής: το 4.4 Τμήμα της Ελληνογαλλικής Σχολής, που επέστρεψε 3.639 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από ένα MP3 music player.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στις 10:30, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής θα γίνει η βράβευση των σχολικών τμημάτων και θα πραγματοποιηθεί η δράση «Παίζουμε και μαθαίνουμε για την ανακύκλωση».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «Η γιορτή ολοκληρώνεται όμως η ανακύκλωση συνεχίζεται και εντείνεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας».

http://enypografa.gr/

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.