Βασίλης Ζορμπάς: Ανικανότητα ή ολιγωρία;

Πριν από λίγες ημέρες, με ανακοίνωσή μας, αναφερθήκαμε σε ένα από τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας, επί της δικής μας Δημαρχιακής θητείας. Αυτό της «Πεζογέφυρας Γελαδάκη», που κατασκευάσθηκε μεν από το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων αλλά μόνο κατόπιν επίμονων ενεργειών της δικής μας Δημαρχιακής Αρχής.

Αυτό το έργο όμως, που η κατασκευή του περατώθηκε στο πρώτο πενθήμερο του Απριλίου 2015, δεν παραδίδεται επί 2 μήνες σε δημόσια χρήση, γιατί υπάρχει αδυναμία πληρωμής των τελών σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος, ύψους 1.900 Ευρώ περίπου, από τον αρμόδιο φορέα προς τηνΔΕΗ. Αναρωτιόμαστε, πού είναι ο κ. Δήμαρχος τους 2 αυτούς μήνες; Δεν τον ενδιαφέρει αν ένα τόσο σημαντικό, για την ασφάλεια των πολιτών, έργο παραμένει σε αχρησία; Ποιες ενέργειες έκανε για να λυθεί το πρόβλημα; Ελπίζουμε να μην δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «πίεσε» αλλά δεν εισακούγεται. Γιατί θα του θυμίσουμε ότι κατά τη δική μας θητεία, όταν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας, με κίνδυνο καθυστέρησης έργων (παρουσιάστηκε 4 φορές με ανάγκη μεταφοράς υπόγειων δικτύων, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο), με ένα τηλεφώνημα λύναμε άμεσα το πρόβλημα. Άλλωστε υπάρχει και εναλλακτική λύση: Να ακυρώσει μια από τις πολλές (και πανάκριβες) « φιέστες» που προγραμματίζει και να πληρώσει ο Δήμος τα τέλη σύνδεσης. Τρόπος υπάρχει, τον έχετε χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς.

Κύριε Σταθόπουλε, η αποτελεσματικότητα ενός Δημάρχου δεν κρίνεται από το πόσες χειραψίες αντάλλαξε ούτε το σε πόσες εκδηλώσεις φωτογραφήθηκε. Αλλά από το πόσα έργα προγραμμάτισε, επεδίωξε και πραγματοποίησε και το πόσα μεγάλα προβλήματα έλυσε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα μικρό, για τις δυνατότητες ενός Δημάρχου, πρόβλημα. Που όμως αδυνατείτε ή ολιγωρείτε να επιλύσετε. Λύση σας υποδείξαμε, πράξτε λοιπόν το αυτονόητο: Τη δουλειά σας.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.