ΕΚΤΑΚΤΟ: Ώρα 13:30μμ, Ουρές στα ΑΤΜ και της Αγίας Παρασκευής

20150627_ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (κεντρική πλατεία)

Η πολιτική ανασφάλεια έκανε την παρουσία της και στην Αγία Παρασκευή.

Οι δημότες τρέχουν από το πρωί στα ATM των τραπεζών για να διασφαλίσουν τουλάχιστον προσωρινή ρευστότητα. Έπειτα από συζήτηση με κατοίκους πληροφορηθήκαμε ότι οι περισσότεροι κάνουν ανάληψη το όριο των χρημάτων που δίνει η τράπεζα.

 20150627_ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΕΛΠΙΔΟΣΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΕΛΠΙΔΟΣ

Στις 13:30μμ παρατηρήσαμε αθρόα προσέλευση και ουρές στα ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα Μεσογείων & Ελπίδος και στην Ηρώων Πολυτεχνίου, στην EUROBANK επί της Μεσογείων στην πλατεία και στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία του Αη-Γιάννη απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

20150627_EUROBANK ΜΕΣΟΓΕΙΩΝEUROBANK Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Όπως πληροφορούμαστε η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα ΑΤΜ όλης της χώρας. Το επικείμενο Δημοψήφισμα και η μη οριστική συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους δημιουργούν κλίμα ανησυχίας για τους απλούς πολίτες.

20150627_ΑΤΜ πλατεία ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΑΤΜ πλατεία ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.